Aurinkolasit - Vapaa-aikaan ja harrastuksiin

Aurinkolasit

Laajasta aurinkolasivalikoimasta löytyy vaihtoehto joka tilanteeseen. Optiikaltaan laadukkaat aurinkolasilinssit suojaavat uv-säteilyltä ja häikäisyltä kaikissa tilanteissa. Ne ovat tärkeä osa harrastuksia ja vapaa-aikaa, lisäksi usein myös turvallisuustekijä esim. autoillessa.

Malleja löytyy kaikenikäisille, etenkin lasten silmät kannattaa suojata haitalliselta uv-säteilyltä. Saat aurinkolasit myös omilla voimakkuuksillasi. Valon ja uv-säteilyn vaikutuksesta tummuva ja osittain polarisoiva Piiloset MultiFit linssi toimii lähes joka tilanteessa. Uutuutena valikoimassa Sziols -urheilulasit, jotka ovat suosittuja etenkin pyöräilijöiden keskuudessa.

 

Harrastelasit

Monet harrastukset vaativat hyvää käden ja silmän yhteistyötä, näöntarkkuutta sekä etäisyyksien arviointia. Meiltä saat vahvuuksillasi varustetut lasit myös harrastustoimintaan. Näönkorjaus voi parantaa urheilusuorituksiasi.
Lasit on hyvä valita lajin mukaan, koska niiden tulee pysyä paikoillaan ja kestää käyttöä. Esimerkkinä golfin pelaajille suunnatut ProGolf aurinkolasit sekä purjehtijoille suunnatut ProSail aurinkolasilinssit.

Autamme mielellämme sinua valitsemaan harrastukseesi parhaiten sopivat silmälasit.

Tervetuloa myymäläämme tutustumaan kattavaan aurinkolasi valikoimaamme!

Sijainti