Piilolinssit - Näkemisen vapautta arkeen ja juhlaan

Piilolinssit

Piilolinssit ovat lähes kaikille sopiva vaihtoehto. Valikoima kattaa kaikkien merkittävien valmistajien linssimallit kilpailukykyiseen hintaan. Laajan varastovalikoiman ansiosta saat valtaosan tuotteista heti mukaan. Piilolasit ovat nykyään hyvä ja toimiva ratkaisu myös ikänäön korjaamiseen.

Silmälasien käyttäjillä on usein tilanteita, joissa piilolasit voisivat tarjota enemmän vapautta. Näitä ovat esimerkiksi liikunta- ja muut harrastukset tai vaikkapa vaihtelunhalu tyyli- ja ulkonäköasioissa. Myös hajataitto ja aikuisnäkö voidaan korjata piilolinsseillä.

 
 

 

Harkitse lisäksi piilolinssejä jos:

  • Harrastat paljon ulkoilua ja liikuntaa
  • Haluat jossain tilanteessa eroon laseista
  • Haluat välillä vaihtaa silmien väriä
 
 

Millaiset piilolinssit?

Erilaiset piilolinssien käyttötarpeet ja käyttöajat määrittelevät, millaiset piilolasit ovat parhaat kenellekin.

 
SATUNNAISEEN KÄYTTÖÖN

Satunnaiseen piilolinssien käyttöön sopivat kertakäyttöiset piilolinssit. Ne ovat hyvät myös esimerkiksi matkailijalle ja tilanteisiin, joissa linssien puhdistaminen olisi hygieniasyistä hankalaa.

PÄIVITTÄISEEN KÄYTTÖÖN

Päivittäin piilolinssejä käyttävälle on monia vaihtoehtoja: kuukausilinssit tai parin viikon käyttöön tarkoitetut linssit, jotka puhdistat illalla ja säilytät niille tarkoitetussa kotelossa yön yli

YMPÄRIVUOROKAUTISEEN KÄYTTÖÖN

Ympärivuorokautiseen käyttöön soveltuvat jatkuvakäyttöiset piilolasit, kunhan silmäsi soveltuvat tällaisille linsseille. Totuttele ja aloita piilolinssien käyttö optikkosi ohjeiden ja seurantakäyntien mukaan, ja vaihda piilolasit uusiin niiden käyttöiän mukaan. Näin silmäsi pysyvät terveinä ja piilolinssisi ovat aina kirkkaat.

Sijainti