Ajankohtaista

Tervetuloa uusi tyyli

Linssit ovat silmälasiesi tärkein osa hyvään näkemiseen. Nyt sinun ei tarvitse tinkiä linssien ominaisuuksista, saat silmälaseihin toisen linssit hintaan 0 euroa!  Linssien ominaisuuksissa on mistä valita: Todella luonnollisen näkemisen monitehot, valossa tummuvat linssit, huurteettomat linssit,  erikoisvärjäys….Lisäksi optikon näöntarkastus kaupan päälle.
Meiltä saat myös joustavasti maksuaikaa ostoksillesi, jopa 6 kk ilman korkoa ja kuluja. Tervetuloa yksityiseen, hyvän palvelun turkulaiseen optikkoliikkeeseen.

Ajanvaraus optikolle ja silmälääkäriin puh. 02 251 0097 tai www.turunoptiikka.fi

Red Bull aurinkolasit omilla vahvuuksillasi Turun Optiikkasta

Turun Optiikkaan saapuu Uusi ja laaja Red Bull mallisto kehyksiä ja aurinkolaseja silmälasivahvuuksin kaikkiin tarpeisiin. Ne on saatavana yksi- ja monitehoina, kirkkaina, värillisinä, peilillä, polarisoivina tai tummuvina ja esimerkiksi aikuisgolfarille ProGolf-linssein, purjehdukseen, padel- ja tenniskentälle tai mitä ikinä teetkin.
Erikoisuutena WING-mallit, joissa on ulosvedettävä clippi, joka pitää Red Bullit päässä tiukoissakin tilanteissa.
Ajanvaraus optikolle ja silmälääkäriin puh. 02 251 0097 tai www.turunoptiikka.fi

Meiltä myös kotiintoimitus!

Meiltä saat nyt piilolinssit, piilolinssinesteet, lisäravinteet, kostutustuotteet, puhdistustuotteet ja muut tarvikkeet tilattua myös kotiintoimitettuna! Soita ja kysy lisää, puh. 02 251 0097