Everybody is theo

Kaikki alkoi intohimosta, jota emme voineet enää vastustaa. Oli vuosi 1987 ja halusimme luoda jotain uutta ja erilaista. Yhdessä Patrick Hoetin (Theon suunnittelija ja anagrammi-kaima) kanssa päätimme luoda todella alkuperäisiä silmälaseja omiin Antwerpenin ja Bruggen liikkeisiimme.

Ensimmäiset lanseeraamamme theo-mallit saivat hyvän vastaanoton ja innostus tarttui! Kollegat kysyivät meiltä, voisivatko hekin myydä Theoa liikkeissään. Maa maalta Theo voitti yhä enemmän sydämiä ja rohkaisi meitä jatkamaan valitsemallamme tiellä.

Suunnittelimme yhä päättäväisemmin laseja, joissa on aina ripaus huumoria, yksilöllisyyttä ja tiettyä särmää. Tälle visiolle olemme pysyneet uskollisina.Yhdessä Turun Optiikan kanssa haluamme ilahduttaa silmälasien käyttäjiä ja tarjota heille unohtumattomia elämyksiä.

Nyt, runsaat 25 vuotta myöhemmin, olemme äärimmäisen ylpeitä voidessamme tehdä maailmanlaajuista yhteistyötä valittujen yksittäisten optikoiden kanssa, jotka ovat ottaneet vastaan Theon ja jotka puolestaan välittävät eteenpäin rakkauttamme muotoiluun, omaperäisyyteen ja laatuun.

Mutta tarinamme ei lopu tähän. Halu jatkaa inspiroimista ja yllättämistä on yksinkertaisesti DNA:ssamme. Se ja rakkautemme fanejamme kohtaan.

theo loves you

the Somers family

Theo kehykset Turussa vain Turun Optiikasta
Theo kehykset Turussa vain Turun Optiikasta

Tervetuloa myymäläämme tutustumaan jännittävään Theo-valikoimaan!

Sijainti