Optikko Turku

Optikon näöntarkastus arkisin joka päivä, jopa aikaa varaamatta!

OPTIKKOPALVELUT

Turun Optiikka on näönhuollon asiantuntija pitkällä kokemuksella. Palveluitamme ovat mm. optikon näöntarkastus, silmälasien ja piilolinssien määrääminen, sovittaminen ja käytön opastus. Optikko tuntee myös trendit ja löytämään juuri Sinulle sopivat kehykset tai aurinkolasit.

OPTIKON NÄÖNTARKASTUS

Jokainen silmä on erilainen ja vaatii tarkat tutkimukset. Ammattitaitoiset optikkomme ja modernit näöntarkastuslaitteet takaavat laadun silmiesi tutkimisessa. Näiden tutkimusten perusteella pystymme määrittämään juuri sinulle oikean linssityypin  näkötarpeisiisi. Optikkomme tutkii ja seuloo mahdolliset alkavat silmäsairaudet, minkä jälkeen tiedetään mahdollinen tarve jatkotutkimuksille. Meillä pääset kätevästi myös silmälääkärille, mikäli sille tulee tarvetta.

Varaa aika optikolle kun:

  • Edellisestä tarkastuksesta on yli 2 vuotta
  • Koet ettet näe kunnolla
  • Silmäsi väsyvät herkästi tai päätäsi särkee usein
  • Haluat aloittaa piilolinssien käytön

Työnäkö

Olemme erikoistunut työ- ja erikoislasien määritykseen. Tutkimusten mukaan erityistyölasien käytöllä on suora vaikutus työtehon paranemiseen.
Työnäkötutkimuksessa selvitetään yleislasien tarve ja nykyisten lasien ajantasaisuus ja mahdollinen tarve työssä käytettäville erityistyölaseille.

Näkemiseen liittyvät todistukset

Palveluihimme kuuluvat optikon ja silmälääkärin antamat todistukset näkökyvystä esimerkiksi ajokorttia tai opiskelupaikkaa haettaessa.

Optikot

optikko kari ukkonen

Kari Ukkonen

ville-ukkonen

Ville Ukkonen

Optiset myyjät

paula virtanen

Paula Virtanen

Sijainti