Avoinna  ma-to 9.30-17.30, pe 9.30-17, la 10-14
Humalistonkatu 5, puh. 02 251 0097

Kärsitkö kuivista silmistä?

Ovatko silmäsi väsyneet, ärtyneet, punoittavat ja vettä vuotavat? Jos tunnistat oireet, saatat kärsiä kuivasilmäisyydestä.

Kuivasilmäisyys on yleinen vaiva, jota aiheuttaa mm. kyynelnesteen huono laatu ja vähäinen määrä. Valtaosa suomalaisista kärsii kuivasilmäisyydestä. Kuivasilmäisyydelle altistaa mm. näyttöpäätetyöskentely, pitkä lukeminen,  autolla ajo, kuiva huoneilma ja ilmastointi. Myös savu, pöly, tuuli, pakkanen, helteinen aurinko, silmäleikkaukset, tietyt sairaudet ja lääkkeet aiheuttavat kuivasilmäisyyttä.
Suurin osa meistä kärsii kuivasilmäisyydestä jossain elämän vaiheessa, naiset miehiä useammin. Oireet lisääntyvät useimmiten iän myötä.

Kotimaisista BioDrop tuotteista löydät ratkaisun kaikenlaisiin kuivasilmäisyysongelmiin. Kaikki BioDrop-tuotteet ovat säilöntäaineettomia ja ne sopivat myös piilolinssien käyttäjille. BioDrop MD -hyvinvointituotteet ovat Piilosetin kehittämiä ja valmistamia.

Meiltä löydät myös Ophtamin Dry Eye omega ja tyrniöljykapselit. Ophtamin® Dry Eye on kuivasilmäisyyden oireisiin kehitetty uusi kotimainen täystyrniöljykapseli.

Dry Eye sisältää sekä tyrnin siemenestä että hedelmälihasta uutettua ainutlaatuista SBA24®-täystyrniöljyä, jossa yhdistyvät kaikki tärkeät Omega-rasvahapot tasapainoisessa koostumuksessa. Omegoiden lisäksi saat Dry Eye -kapseleista E- ja A-vitamiinia.

Lisäksi meiltä löydät esimerkiksi Thealoz Duo kostutustuotteet, Cationorm silmätipat, Blephaclean silmäluomipyyhkeet ja EyeBag haudutustyynyt.

Oletko mittauttanut suojakertoimesi silmänpohjan ikärappeumaan?

MPOD-mittauksella pystyt selvittämään suojakertoimesi silmänpohjan ikärappeumaa vastaan. Mittauksen tekeminen onnistuu meillä, jopa ilman ajanvarausta.

Silmänpohjan ikärappeuman riskitekijöitä ovat lisäksi:

  • Ikä
  • Perintötekijät
  • Korkea verenpaine
  • Tupakointi (vaikka olisit jo lopettanut)
  • Liiallinen auringossa oleskelu ilman aurinkolaseja
  • Haitallinen sini-violetti valosäteily, jota saadaan auringosta, tableteista, tietokoneista jne.
  • Ylipaino
  • Ruokavalio, joka sisältää vähän zeaxantiinin ja luteiinin lähteitä

Meiltä saatavilla olevan silmäystävällisen Ophtamin Omega-3 + lutein -ravintolisän käyttäminen on helppo tapa pienentää riskiä sairastua AMD:hen. Ophtamin sisältää runsaasti mm. silmän terveydelle tärkeitä DHA-rasvahappoja sekä sinkkiä, jotka ylläpitävät normaalia näkökykyä.

 

 

Yhteystiedot

Humalistonkatu 5, 20100 Turku
Puhelin 02 251 0097
turun.optiikka@optiplusoptikko.fi

Avoinna

MA - TO  9.30-17.30
PE 9.30-17
LA 10-14

 

Sijainti