Seniorin silmätutkimus

Osta seniorille lahjaksi laaja silmätutkimus

Laaja silmä- ja näkötutkimus on silmälääkärin tekemä kliininen tutkimus, jossa tehdään näöntarkastus ja lasien määritys, silmien tarkistus biomikroskopialla, silmänpaineen mittaus, silmänpohjien tarkistus ja tarvittaessa  näkökenttätutkimus.

Silmälääkärin tutkimus sisältää myös silmänpohjien OCT-kerroskuvauksen, sarveiskalvojen tutkimuksen ja tarvittaessa näkökenttätutkimuksen.

Tämän perusteellisen tutkimuksen avulla voidaan todeta mahdolliset silmäsairaudet, silmänpainetauti, silmänpohjan ikärappeuma, harmaakaihi sekä diabeteksen aiheuttamat muutokset jne.

Seniorin laaja silmä- ja näkötutkimus toimii myös haluttaessa kaihileikkauksen esitutkimuksena, jolloin itse leikkauksen yhteydessä esitutkimusta ei tarvita. Tutkimuksen yhteydessä voidaan myös selvittää peruste mahdolliseen silmäluomien korjausleikkaukseen (lääketieteellinen vai esteettinen peruste).

Seniorin silmätutkimukseen on hyvä lisätä myös makulan pigmenttikerroksen paksuuden mittaus ja seuranta. Mittaus tehdään helposti Turun Optiikassa MPS II laiteella ja mittaus kestää vain muutamia minuutteja. Mittauksen perusteella voidaan arvioida, riittääkö esim. pelkkä elämäntapojen muutos makulan pigmentaatiotason tiheyden nostoon vai tarvitaanko esimerkiksi Ophtamiini-ravintolisää.

Seniorin laajaa silmätutkimus maksaa 180 € ja sen voit hankkia myös lahjakorttina lahjaksi liikkeestämme Humalistonkatu 5, aukioloaikoina ma-to 9:30-17:30, pe 9:30-17, la 10-14

Ajanvaraus optikolle ja silmälääkäriin puh. 02 251 0097 tai ajanvaraussivullamme